5/02/2012

Pujols és Pujols még mindig

Meglepő vereséget szenvedett a Yankees és a Red Sox is. Nem úgy kezdődött, de mégis hihetetlen izgalmak között ért végett az ütközet Denverben. Lássuk az MLB 28. játéknapjának eredményeit.   

Washington Nationals - Arizona Diamondbacks 1-5
Upton és Cahill elrontották az amerikai média új kis kedvencének, az 1/1-es Bryce Harpernek a hazai debütálását.

New York Yankees - Baltimore Orioles 1-7
Hughes pitcher kiemelkedő tevékenysége is kevés volt a Davis (3-4, HR, 3 R) vezette vendégek ellen. Csapata fölényes győzelemmel köszöntötte mesterét, Buck Showaltert 1000. MLB-mérkőzésén. A marylandi egylet a nap legnagyobb meglepetését okozta ezzel.

Detroit Tigers - Kansas City Royals 9-3
A hazaiak Cabrera és Fiedler hathatós közreműködése révén sima győzelmet arattak.


Toronto Blue Jays - Texas Rangers 8-7
Hiába játszott kimagaslóan Kinsler a vendégek közül (2-5, 2B, 3 RBI, 2 R), a pálmát Lawrie aratta le, aki a meccs végi walk-off HR-jével megnyerte csapatának a meccset.


Tampa Bay Rays - Seattle Mariners 3-1
A liga egyik legjobb pitchere, Moore tegnap is elemében volt (7 strikeout-ot is produkált). Ehhez még jött Joyce (2-4, HR, 2 RBI) és meg is van indokolva a hazai győzelem. A hazaikat csak az keseríthette el, hogy kiváló 3. bázisemberük, Evan Longoria sérülés miatt 4-8 hétre kidőlt.

McCann egyedül kevés volt (fotó: si.com)
Atlanta Braves - Philadelphia Phillies 2-4
Forrt a düh a hazaikban, hisz a tavalyi rájátszásban a Phillies ütötte ki a Bravest. Azonban a bosszúra várniuk kell, mert Pence (2-4, 2B, RBI) vezetésével szoros meccsen, de nyertek a vendégek McCann (1-3, HR) dominálta georgiaiak ellen.

Boston Red Sox - Oakland Athletics 3-5
Az elmúlt játéknapok alapján nemvárt győzelmet aratott az A's idegenben. Elsősorban Weeksnek lehetnek hálásak a szurkolók.

Houston Astors - New York Mets 6-3
A texasiak az első két inningben Snyder és Lowrie révén akkora lépéselőnyre tettek szert, hogy a kissé fásult Mets már csak szépíteni tudott az eredményen. 

Chicago White Sox - Cleveland Indians 7-2
Pleezynski (1-4, HR) és még inkább Beckham (3-4, HR, 2 RBI) vezetésével fölényes hazai győzelem született.


St. Loius Cardinals - Pittsburgh Pirates 10-3
A tavalyi bajnok Holliday (3-5, HR, 2 RBI) és Freese (1-5, HR, 3 RBI) vezetésével könnyed győzelmet aratott a kalózok felett.

Either a LAD legjobbja volt (si.com)
Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers 6-7
A tegnapi nap egyik legjobb meccsén a hazai González és a LA-i Ethier különmeccsét is a vendégek nyerték meg. Amúgy a Dodgers 4-0-ra meglépett az első játékrészben, ami nem meglepő abban a tekintetben, hogy az idei szezonban az első inningeket tekintve 22-6-ra nyeri azokat. Mindenesetre a hazaiak becsületesen küzdöttek, és olyan véghajrát produkáltak, hogy csak na. Mindenesetre a győzelemre már nem maradt erejük.

San Diego Padres - Milwaukee Brewers 2-0
A 8. inningig semmi, aztán pedig Kotsay és Venable úgy döntött, hogy nem akar hosszabbítást. 

Los Angeles Angels - Minnesota Twins 4-0
Hiába nyújtott Kendrick, és a pitcher, Williams is kiváló teljesítményt, Amerika még mindig Pujolsról beszél. Ha szabad egyáltalán élni azzal a hasonlattal, akkor lejegyeznénk, hogy ő a tengerentúl F. Torrese. Kalap pénzt szórtak ki érte és még mindig nincs HR-ja. Már csak 2x kell sikertelenül megpróbálnia lendítenie, s máris Ken Griffey Jr. mellett találhatja magát. Azaz a második helyen a legrosszabb starttal rendelkezők kétes dicsőséglistáján.

San Fransisco Giants - Miami Marlins 1-2
Sandoval továbbra is kiugró formában nyomja (2-3, HR, 2B), a meccset azonban Stanton vezérletével mégis a vendégek nyerték meg.

Cincinnati Reds – Chicago Cubs – elhalasztva