5/24/2012

Tebowing a Madden'13-ban

Megkezdte felkészülését a Bears, ahol igen sokat várnak a Cutler-Marshall duótól. Houston egy újabb Super Bowlt rendezne a távoljövőben. Az EA Sport meg úgy döntött, hogy meglovagolja a tavalyi #1 mémet. NFL-hírek röviden.  

Jay Cutler és Brandon Marshall ismét egy csapatban! Szerdán nagy médianyilvánosság közepette az OTA révén megkezdődött a Chicago Bears 2012-es szezonja is. A legtöbb médiamunkás az előbb említett duó reuniójára volt kíváncsi. Hiszen ismert, hogy a többé-kevésbé Denverben jól működő párostól sokat, elsősorban a passzjáték fejlődését várják a Szeles Városban. Máskülönben nagyon fog fájni az a két 3. körös draft pick, amit átadtak cserébe a legutóbbi Pro Bowl sztárjáért a Dolphinsnak.
Amúgy el voltak ragadtatva egymástól a felek. Valószínűleg a Soldier Field lelátóinak népe is szeretne ilyen elégedetten nyilatkozni majd róluk.

Amúgy megszólalt a másik frissen érkezett, Michael Bush is. A Raiderstől érkezett RB tud kommunikálni, az hétszentség. Az illinois-i kollégák oda, meg vissza voltak, attól, hogy elmesélt egy friss élményt magáról. Tudniillik az elmúlt napokban kint járt a legendás Wrigley Field-en egy Cubs meccsen, s ledöbbent a szurkolóktól. Azt mondta, hogy ilyen ovációval a híres, hírhedt O.co Coliseum-ban sem találkozott!

Mai utolsó chicagói hírünk Johnny Knoxhoz kapcsolódik. Gondoljuk, sokan emlékeznek arra a durva, ijesztő sérülésre, amit a fiatal WR a tavaly decemberben a Seattle Seahawks ellenében összeszedett. Sajnos úgy néz ki, hogy törött csigolyája miatt az egész szezont ki kell hagynia a 26 éves játékosnak.



A PFT szerint Houston a 2002-ben megnyílt Reliant Stadiumban 2003 után ismét Super Bowlt szeretne rendezni. Méghozzá a 2017 februárjában sorra kerülő 51. nagydöntőnek szeretnének házigazdái lenni.
Csak emlékeztetőként, a következő három megarendezvény színhelyei New Orleans, New Jersey (az immár MetLife-ra átkeresztelt Meadowland), és Arizona. Azt már az NBC újságírói tették hozzá, hogy ha az ezeket követőre pályázik Dallas - s miért ne tenné Jerry Jones -, akkor elég kicsi a valószínűsége, hogy az utána következő évben újra Texasba hozzák a Super Bowlt.

A gonosz Tulloch (fotó: nypost.com)
A végére egy kis színes. A bleacherreport.com nyilvánosságra hozta, hogy az Electronic Arts lehetővé teszi a Madden 13-ban, hogy a játékoskedvű userek kedvükre tebowingolhassanak. 
Ugye, azt már mindenki tudja, hogy az mi?
Érdekessége az, hogy bármelyik játékossal megcselekedhetjük ezt az ikonikus mozdulatsort. Vagyis akár lejátszhatjuk azt a híres, gonosz jelenetet, amikor a Detroit Lions LB-je, Stephen Tulloch előbb szépen sackelte az ügyeletes QB-sztárt, az akkor még denveri Tim Tebow-t, majd hirtelen letérdelt, s tebowingolt egyet.
Sajnos bradyingről nincs hír.