9/02/2012

MJD állítólag befejezte a holdoutot

A CBS értesülései szerint a Jacksonville Jaguars legkiválóbbika, Maurice Jones-Drew, a csapat RB-je állítólag véget vetett a holdout-jának és játékra jelentkezett a csapatánál. Már csak az a kérdés, ott lesz-e a rosteren Minnesotában.

Az már más lapra tartózik, hogy a holdout 38. napja nem túl késő-e annak befejezésére. Főleg annak függvényében, hogy az idén kinevezett főedző, Mike Mularkey nemrégiben arról beszélt, hogy MJD-nek minimum egy hét fullos felkészülés kell, hogy kész legyen a rajtra. Úgy tűnik a RB is olvasta ezt, hisz pontosan egy héttel a rajt előtt jelentkezett játékra.

Az meg megint egy újabb fejezet, hogy Mularkeyvel egy teljesen új játékszisztéma köszöntött be a floridai alakulatnál, amit Jones-Drew-nak is meg kell még tanulnia. Mindenesetre valami elkezdődhetett az új vezetőedző kezei alatt, hisz az előszezont 3-1-el zárta a csapat (begyűjtve a Giants és a Saints skalpját is).

Végső lapra pedig az tartozik, hogy felmerül a kérdés, hogy érdemes volt-e izmozni a szerződés meghosszabbítása, módosítása, majd annak felbontását szorgalmazva. Ugyanis, van a tarsolyban egy Rashad Jennings, akire - úgy tetszik - ugyancsak lehet számítani.

Hamarosan kiderül, hogy MJD valóban visszatér a munkához, s akkor igen fürge, mozgalmas, feltehetőleg a futójátékot igencsak előtérbe helyező időszak köszönhet be Jacksonville-be.


(forrás: CBS, fotó: faniq.com)