9/02/2012

Howard érzelgős búcsúja Orlandótól

Három héttel azután, hogy a Lakershez aláírt a kiváló Dwight Howard, egész oldalas hirdetést vásárolt a Sunday's Orlando Sentinelben, ahol elbúcsúzott korábbi állomásától.

A hirdetés printváltozata
A center, vagy esetleg az ügynöksége hosszan taglalja, hogy milyen nehéz szívvel hagyta el a várost a sikerekben gazdag nyolc év után. Megköszöni a lehetőséget, hogy egy olyan nagy múltú alakulathoz igazolhatott, mint a LA Lakers. Nem feledve, hogy ebben nagy-nagy szerepe volt a támogató helyi szurkereknek, akik inspirálták, hogy minél sikeresebben teljesítsen.

Az már, más kérdés, hogy ez jelen esetben nem biztos, hogy túlságosan is boldogítja a Magic-híveket. (A szinte követhetetlen játékoskeringőben nekik jutott Arron Afflalo, Al Harrington, vagy az előkelő draft pickek, de még a közel 18 M $ se hiszem, hogy kielégíti őket jelen pillanatban).

Az eléggé érzelemdús szövegre utaljon itt egy idézet:
Szavakkal ki sem tudom fejezni, mit nyújt számomra Orlando. Támogatásosotokkal voltunk képesek nagy dolgokra.  
Mint az oldalt látható, a hirdetés tetején fotómontázs látható, ahol többek között Howard látható helyi szurkolók, csapattársai körében, ill. egyéb eseményeken. 

Azért az ESPN gonosz kolumnistái nem mulasztották el beleszúrni a cikkükbe, hogy a center kaliforniai debütálása még eléggé bizonytalan, hisz az áprilisi - számára a szezont lezáró - hátműtéte alapvetően befolyásolja a visszatérését. 

Az eredeti cikk itt olvasható.

(forrás: orlandosentinel.com, espn.go.com)