9/03/2012

Richardson újra edzésben

Trent Richardson, az idei draft dobogósa megtette a legnagyobb lépést, hogy játsszon a Cleveland Browns kötelékeiben a szezonnyitó mérkőzésen.

Az újonc RB
hétfőn tért vissza gyakorolni először azóta, hogy augusztus 9-én átesett egy térdműtéten. A levált porcdarabot  a neves ortopéd sebész, Dr. James Andrews távolította el. Mivel komplikációk nem léptek fel, így könnyen elképzelhető, hogy vasárnap játszani is fog a Philadelphia Eagles ellen.

A télen még az Alabama Crimson Tide kötelékében nemzeti bajnokságot nyerő játékos (3130 yardot és 35 TD-t szorgoskodott ott össze) 3. overall pick-ként kelt el az áprilisi drafton. Nem is véletlen, hogy nagy-nagy reménységet fűznek hozzá az ohiói alakulatnál. 

Mint, most kiderült, Richardson a színfalak mögött, könnyített rehabilitációs gyakorlatokat végez már egy ideje. Pat Shurmur, a Browns vezetőedzője azonban most azok a bizonyos színfalak elé lépett, és közölte, hogy a csapat reménysége játszani fog az Eagles ellen 

Tom Heckert, a gárda general managere nem különösebben ideges amiatt, hogy Richardson az utóbbi hetekben nem tudott a csapattal tréningezni. A GM megjegyezte, hogy nem tart attól, hogy a 22 éves játékos elveszítette volna kirobbanó formáját, s ő is biztos volt benne, hogy ott lesz a rácson.



(forrás: Associated Press, fotó: latimes.com)