5/22/2012

Boldogság a köbön Cincinnatiben

Az MLB tegnapi játéknapján, a  Cincinnati Reds - Atlanta Braves meccs végén két különböző ember biztos, hogy fölöttébb boldog volt. Az egyikük Mike Leake, aki megütötte élete első homerjét. Illetve egy eleddig ismeretlen tag, aki azonban a lelátón foglalt helyet. 

Történt ugyanis, hogy a hazaiak egyik játékosa, a 25 éves Leake a 4. inninben elérte élete első HR-jét. Tökéletesen kivitelezett ütése nyomán a labda szép nagy ívben szelte át a Great American Ball Park egét, hogy egy boldog néző, név szerint, bizonyos Caleb Lloyd tulajdona legyen.

Mindezt megirigyelhette csapattársa Zack Cozart, aki lemásolva Leake mozdulatát, egy hasonlóan szép homert szerzett, 3-1-re módosítva az eredményt. Ami azonban különös, hogy a labda is hasonló ívet írva érkezett meg a szembelévő lelátóra, ahol Caleb Lloyd egy laza mozdulattal újabb relikviával gazdagodott.



Drew Stubbs amúgy még ugyanebben a játékrészben elért HR-jével beállította a 4-1-es végeredményt. Arról azonban nincs hír, hogy az a labda a stadion melyik részén landolt.