5/21/2012

Peyton Manning debütálása Denverben

Megtörtént az off-season egyik leghosszabb szappanoperájának újabb felvonása. Azaz a Coltstól könnyekkel búcsúzó Peyton Manning hivatalosan is bemutatkozhatott új alakulatánál, a Broncosnál. NFL-hírek röviden.

Egy kicsit még szokatlan ez a mez (fotó: denverpost.com)
Végre bemutatkozhatott Peyton Manning Denverben. A Broncos OTA-ja [Organized Team Activities] - ami nem más, mint a hivatalos idénykezdetet jelentő edzőtábort megelőző csapatösszetartás, -edzés; igen nagy médiaérdeklődés közepette zajlott le. Mintegy 60 médiamunkás volt kíváncsi az Indyből székhelyét 14 év után Coloradóba áttevő QB-re.
Mindenki ömlengett egy kicsit. John Elway el volt ragadtatva, Manning nagyon jól érezte magát a pályán, a helyszínt ellepő újságírók szerint a 36 éves irányító keze pedig megfelelően erősnek tűnik.
Ha valakit további részletek érdeklik, akkor erről itt angolul bővebben olvashat.

A houstoni Texans is hétfőn tartotta meg az első OTA-ját, amin azonban volt egy komoly hiányzó. Andre Johnsonon a kiváló WR-en két hete artroszkópos térdműtétet hajtottak végre, és előreláthatólag három, vagy négy heti edzést ki kell hagynia.
A csapat honlapjának nyilatkozó 5x Pro Bowler elmondta, hogy pánikra semmi ok, mert legkésőbb az augusztusi edzőtáborra teljesen harcra kész lesz. Azért, mi halkan megkérdeznénk azt, hogy ez nem lenne talán egy kicsit késő?

Marshall, az orákulum (fotó: nbcsports.com)
Az NBC egyik footballal foglalkozó honlapjának nyilatkozó Brandon Marshall arról beszélt, hogy képesnek érzi a Chicago Bearst arra, hogy már a következő szezonban ott legyenek a Super Bow-ban. S, ha már arra járnak, akkor meg is szerezzék a Vince Lombardi-trófeát. 
A szerény véleményünk szerint Illinoisban már annak is nagyon örülnének, ha nem is az idei, hanem a következő szezonban szereznének egy-egy gyűrűt maguknak a srácok.