1/22/2013

A Patriotsos feleségek igazi bajkeverők

A New Englad Patriots tavalyi szezonjának a végén Tom Brady felesége, Gisele Bundchen okozott kisebb botrányt. Akkor az önmagát NFL-szakértővé kinevező modell, a csapattársakban találta meg a hibát. Idén ismét egy hazafias asszonyka került a figyelem középpontjába. 

Anna Burns Welker, Wes Welker a csapat WR-nek a neje vasárnap este a Baltimore Ravens ellen elveszített AFC Championship Game után ragadott billentyűzetet. Így utólag elmondhatjuk, bárcsak ne tette volna.

Az erkölcscsősz (fotó: athleteswives.com)
A Facebook oldalán kiírta magából a keseredettségét. Mint egy éve Mrs. Brady, aki a kamerák kereszttűzében ekézte ura kollégáit. Igaz Mrs. Welker nem szakértővé, hanem egyenesen valamilyen fennkölt norma szerinti erkölcsi ítélkezővé avanzsálta magát. Ugyanis posztjában a következőket fogalmazta meg: Miután biztosította férjét arról, hogy büszke rá, rátért a lényegre. Innen megpróbáljuk mi is szó szerint idézni a hölgyet. "Ha valaki unatkozik keressen rá Ray Lewis Wikipedia-oldalára: 6 gyerek 4 különböző feleségtől. Gyilkosság vádja alól felmentve. (...) Milyen egy Hall of Famer! Egy igazi példakép!".

Miután az asszonyság rájött, hogy ezzel kicsit túllőtt saját szerepén, persze törölte e gyöngyszemet, de akkorra a sajtó már kéjesen rávetette magát a cuccra. Persze azóta megy a szerecsenmosdatás, meg a "nem is úgy gondoltam"-mantra.    

Annyit azonban leszögezhetünk, hogy lassan meg kellene fontolni, hogy egy-egy elbukott Playoff-meccs után az egész Pats női különítményét el kellen zárnia a (social) médiától, mert másképp nem tudnak uralkodni magukon. Vagy esetleg beküldeni őket is a pályára - no nem cheerleaderként! -, hogy letudják a feszkót.

Az inkriminált poszt (beforeitsnow.com)

Amúgy itt az idézett wikipedia oldal.

(forrás: espn.go.com)