10/26/2015

Ingyér' fuvar a gyászlovagoknak

0-8, az bizony null-nyolc. Vagyis manapság nem könnyű a University of Central Florida Knights szurkolóinak az élete. Vagy mégsem?

Röviden, tömören fogalmazva az idei szezonban nem a legdicsőbbet futják a Lovagok. Főleg azok után, hogy a tavalyi évadot az AAC East élén zárták 9-3-as mutatóval. Ami révén szerepelhettek a St. Petersburg Bowl-ban. Igaz, ezt elbukták az NC State Wolfpack ellen 34-27-re.
Na, idén legalább ezt nem kell elszenvedniük.
Ugyanis eleddig 0-8-al tök utolsók az egész konferenciában. A nyugati csoportban vigéckedő SMU Mustangs 1-6-tal még behozható, ha a hátralévő négy meccsen valamennyire összeszedik magukat az orlandói legények.
Igaz, a jelek nem a legmegnyugtatóbbak, ugyanis a hétvégi 10-59-es megalázó vereség (Houston Cougars volt a hengerlő) után a 2004 óta vezetőedzői tevékenységet ellátó, George O'Leary is lelépett a színről. 
Ilyen gyászos előzmények után jött egy kis fájdalomcsillapítás a szurkerek részére. A Uber felajánlotta a Knights mostanában viharvert rajongóinak, hogy az egyetem campusa környékén ingyenes az első fuvar!  Legalábbis az első UCF győzelemig.
Nemes gesztus, de van benne némi - kreatív - PR is. Hisz' most mi is ezzel foglalkozunk.
Potenciális Uber-userek lehetnek (forrás:orlandosentinel.com)
A sorozatos zakók után - a szezon már úgy is elszállt - lehet, hogy innen kezdve a legvérmesebb szurkolók kivételével már mindenki az aktuális ellenfélnek fog drukkolni, mert az idény a csapatnak bő egy hónapon belül tuti véget ér, de az egyetem tavaly is több mint 60 ezer hallgatóval bírt. És a tanévnek is messze még a vége...
Ja, és úgy hírlik, hogy az ún. közösségi taxiscéget megelőzően egy helyi bár már korábban felajánlotta, hogy a várva várt első Knights-győzelemig ingyen adja a sört. Ha ez így van, akkor sokaknak meg is lenne a desztináció. Lehet, hogy hallunk, olvasunk mi még hamarosan a sok grátiszsörtől botrányba keveredett Uber-userekről a napfényes Floridából.