10/19/2018

Az LSU egyedi sisakban és mezben fog szerepelni

Az 5. LSU Tigers a hétvégi rangadóján egyedi, színváltoztató sisakban és  alternatív mezben fogja fogadni Baton Rouge-ban a 22. Mississippi State Bulldogs csapatát.

A Tigers általában nem tolja túl az outfit kérdését. Messze nem egy Oregon Ducks. Igaz, az ő esetükben nem szabad figyelmen kívül hagyni a Nike lokálpatriotizmusát (és ízlésességét). Visszakanyarodva az LSU-hoz, azok megjelenésében - többnyire a gyilkos klímára való tekintettel - általában a fehér szín dominál.

Mindez szombaton is így lesz, csak hozzáadódik egy-két kiegészítés. A sztenderd lila sisak holnap is alap lesz, azonban a játékosok olyan fejvédőt fognak viselni, amely a stadion fényeinek hatására arannyá változik!

A mezeik hátulján ezen alkalommal pedig nem fognak nevek szerepelni. Így róják le tiszteletüket az ismeretlen katonák előtt, akik soha nem tértek vissza az I. világháborúból, illetve emlékeznek meg a kerek száz évvel ezelőtti ún."The Silent Season"-re, amikor 1918-ban a Tigers a világégés miatt egyetlen meccset sem játszott.

Legutóbb, 2016 szeptember 17-én, amikor a '40-es évekbeli elődök előtt tisztelegve arany mezben és fehér sisakban vonult fel a Tigers a pályára, ugyancsak a Bulldogs volt az ellenfél. Akkor egy bizonyos Leonard Fournette vezetésével (147 yds, 2 TD) 20-0-ra és 23-3-ra is vezettek az első félidőben, hogy a másodikra csak a csodaszép throwback mezüket küldjék ki maguk helyett, és 23-20-szal zárják a meccset.  

(forrás: cbssports.com)