11/12/2018

Még nem vágja ki a Jets Bowlest

Vasárnap több meglepő eredmény született az NFL-ben, de a legnagyobbat a New York Jets kínos, tükörsima hazai buktája (10-41) szólt az eladdig nem túl veretes Buffalo Bilstől. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, meg is indultak a pletykák.

Ebben az ESPN egészen odáig jutott, hogy Todd Bowlest valószínűleg nem szezon alatt fogják kivágni. A lényeg az, hogy nem szezonközi kirúgás lesz.

Időt kért. Megkapja? (fotó: dailymixreport.com)
A korábbi DB 2015 óta tölti be a Jets vezetőedzői posztját, amióta kőkemény 23-35-öt sikerült összehoznia. A szerződése pedig 2020-ig köti NYC zöldebbik feléhez. Az ESPN forrása szerint a HC viszont hétfőn reggel nem vette fel a melót, ami nem azt jelzi, hogy kivágták volna. Talán azt próbálta emésztgetni, hogy zsinórban négyszer elhasalni nem annyira fun.

Vélelmezhetően az Bowles egyetlen szerencséje, hogy a Jets vezetősége szerint jelen pillanatban nincs elérhető minőségi csere a posztra. Valamit tudnak? Kétségtelenül az is mák a számára, hogy a fenyegetett edzők korábbi állandó réme, Chucky éppen Oaklandben rombolja mítoszát, potom 100 milkáért.

Viszont nem lepődnénk meg, ha a bye week után, november 25-én, a Pats Foxborough-ban hasonló, vagy még gázabb eredménnyel elpicsázná a Jets, akkor mégiscsak a menet közbeni kipicsázás mellett döntenének, és röpke időn belül rábukkannának egy ideiglenes főedzőre.