5/26/2012

A tebowing terjedő ragálya. A nap képe

Mi már semmin sem lepődünk meg. Csütörtök este újabb áldozata lett az ismert kórnak: Miután Snoop Dogg az ismert sportfan, elvégezte Chicagóban a helyi White Sox ceremoniális első pitch-ét, leverte lábáról ez a tebowing járvány.

Úgy látszik, ennek a tebowingolásnak tényleg nem akar vége szakadni. Újabb és újabb hírek jönnek ezzel kapcsolatban. Sőt immár videónk is van arról a hírről, hogy a Madden'13-ban is hódolhatunk ennek a furcsa szokásnak:



Erre csütörtökön az imént említett rapper, SD - aki nem is olyan rég szintén szerepelt az egyik hírünkben - miután átesett örömteli feladatán, láthatóan megzavarodott, és lenyomott egy tebowingot.

A tebowing-kór újabb áldozata, Snoop Dog (fotó: AP)
Elnézegetve Nam Y. Huh fotóját, már csak az foglalkoztat bennünket, hogy mi köze Tim Tebownak a The Soxhoz, esetleg a Minnesota Twinshez? Esetleg az MLB-hez?
Igaz, lehet, hogy feleslegesen túráztatjuk az agyunkat ilyen csekélységen, mert ez a betegség már így is sok embert ledöntött a lábáról, s gyanítjuk, hogy még legalább ugyanennyit le is fog.
Pedig már azt hittük, hogy a nehezén túl vagyunk, amikor jött Paul Pierce, a Celtics kiválósága, aki mintegy bacilusgazdaként egy sima alapszakasz meccsen újra visszahozta a köztudatba ezt a betegséget. Ismerve a Boston-NYC közötti megbonthatatlan barátságot, ehhez igen komolyan megfertőzöttnek kellet lennie.   

Amúgy a meccset 11-8-ra egy erős 6. inningbeli hajrának köszönhetően a ChiSox nyerte. Mármint, ha valakit érdekel ez a tény egyáltalán.